* uitgesteld* Serenity + Dynazty + Victorius +Ad Infinitum

* uitgesteld* Serenity + Dynazty + Victorius +Ad Infinitum

Serenity + Dynazty + Victorius +Ad Infinitum

Power metal, symfonische metal, melodieuze metal. Het komt allemaal voorbij, want de bands die je vanavond in De Klinker in Aarschot ziet, spelen elk minimaal één van de voornoemde stijlen. Hou jij van acts als Nightwish, Blind Guardian, Epica, Within Temptation en Delain dan kan je deze avond je hart ophalen met optredens van deze bands!

Serenity
Symfonische powermetal door een band die wel weet hoe je een conceptalbum in elkaar zet. En je steekt er nog wat van op ook, want veel van hun werk is geïnspireerd door historische figuren en gebeurtenissen.

Dynazty
Melodische heavy/powermetal uit Stockholm, Zweden! Verwacht lekkere riffs, melodieus gitaarwerk, rappe solo’s, een fantastische zanger en vooral goeie nummers met refreintjes die je zó meezingt!

Victorius
Duitse Victorius speelt Power Metal De muziek van de band is gitaargericht en wordt gekenmerkt door de meestal hoge snelheid en een modern geluid. Een belangrijke rol wordt weggelegd door de heldere en krachtige zang van de zanger David Bassin.

Ad Infinitum
Een krachtige mix van symfonische metal en powermetal, met een frontvrouw die zonder moeite wisselt tussen een prachtige mezzo-sopraan stem en diepe grunts.