Serenity - Victorius - Masters Of Ceremony

Serenity - Victorius - Masters Of Ceremony

SERENITY , De sympathieke band werd opgericht in 2001 en debuteerde zes jaar later op het bekende Napalm Records. Sindsdien staat de bekend om z’n bombastische muziek en meeslepende liveshows. Bovendien bracht de band een gloednieuw album uit dat vanwege de coronacrisis nu eindelijk te horen kan worden gebracht. Verwacht dus nieuwe songs, maar ook publieksfavorieten zoals ‘Legacy of Tudors’, ’Serenade of Flames’ en ‘Velatum’. 

Masters Of Ceremony is de band van de Duitse producer, gitarist en songwriter Sacha Paeth, bekend van zijn werk met bands als Avantasia, Kamelot, Rhapsody, Epica en meer. Sinds 1988 heeft hij aan meer dan 200 albums gewerkt, geproduceerd en opgenomen. Daarom is het redelijk om te zeggen dat hij een enorm grote rol heeft gespeeld in het vormgeven van de Europese melodieuze power metal sound.

Het Duitse kwintet Victorius speelt Jurassic Power Metal, waarbij ze gebruik maken van high-end technologie, laser kanonnen en supercatchy songs. Alles is vastgelegd op het nieuwste album ’Space Ninjas From Hell’!

Dit is een externe productie voor vragen kan u terecht bij de organisator.

DMC GROUP - RIGA GIANNI 
GIANNI@DMCGROUPBELGIUM.COM