Raining Shit At The Drovers Inn: Captain Kaiser - The Priceduifkes

Raining Shit At The Drovers Inn: Captain Kaiser - The Priceduifkes


Double bill met...


Captain Kaiser:


Vijf ongeschoren, maar verder propere jongemannen uit de Kempen. Captain Kaiser debuteerde in 2018 met Dog Days On Deck, een plaat die als een sneltrein door de Kempische punkscene ging. Met shows op ondere andere Sjock, Clamotte Rock, Retie Rock & Breda Barst is het tijd voor iets nieuw. In de plaatselijke pub The Drovers Inn vonden deze Kempenaren een oplossing: Een nieuwe plaat met dezelfde naam als het café waarin ze vertoeven!


Los van alle virale ellende heeft Captain Kaiser een mooi jaar achter de rug. Single Moscow Mule kon je deze zomer regelmatig horen op Studio Brussel en ook opvolger Hotel Room werd goed opgepikt door onder meer Dansende Beren en Knack Focus. En dan vroeg Michèle Cuvelier herself ook nog eens of Captain Kaiser een anthem wilde maken voor haar Ochtendshow op StuBru. Ondertussen nam de band ook een prominente rol in een artikel van De Morgen over de nood aan kleine venues en hun nieuwe single 'Post Gig Depression' is uitgekomen via een première bij Knack Focus.


Met een release in voorjaar 2021 is de band helemaal klaar om post-corona terug het kot te gaan afbreken. Liefhebbers van de betere gitaarwerk hebben alvast de eerste single 'Moscow Mule' niet gemist!
Geproduceerd door Thomas Valkiers: gitarist van Crackups, producer voor Equal Idiots, Tin Fingers en Psycho 44 en met zijn al projecten en ervaring zowat de Ty Segall van de Kempense gitaarmuziek. Hun release show in Zappa (Antwerpen) was in nog geen 12 uur volledig uitverkocht.

 

The Priceduifkes:


“ Punk uit de Kempen! Rammen tot je er bij neervalt, dat zijn The Priceduifkes! De band is al zo’n dikke veertien jaar bezig en het zou ons niet verbazen dat menig presentator uit andere landen over hun tong zijn gesukkeld na het uitspreken van de naam. Jezelf niet al te serieus nemen, hoewel een kritische noot geen kwaad kan, dat is de attitude van gitarist Cowboy Mambo, zanger/bassist Ricky D, drummer V.S. en gitarist Tony Crackup.”

 


Doors: 20u00
CST verplicht!


DE KLINKER CLUB
DEMERVALLEI 14, 3200 AARSCHOT
Tickets te koop via: https://bit.ly/3FT9oOL