HEISA cd-release met Shht + Fornet + Six Hands

HEISA cd-release met Shht + Fornet + Six Hands

HEISA is het buitenechtelijk kind dat voort is gevloeid uit een orgie tussen Shellac, Warpaint, Casse Brique en Bon Iver. Denk bij HEISA aan a-typische, bezwerende drumritmes, effecten op de micro, bassen die in de strofes nog naakter zijn dan een stripster op het einde van haar act en finaal weldadig gitaarnoise in de refreinen. Zij stellen bij ons hun nieuwe plaat HEISA (s/t) voor die begin maart verschijnt op Kinky Star Records.



Shht doet je met een groovy gedreun en dartele mokerslag lachen en huilen tegelijk. Invloeden gaan van Kanye West over The Beatles tot Jezus Christus en zorgen voor een eclectische en unieke sound. Hun liveshows zijn een ervaring die zich bevindt tussen een aardbeving in Haïti en een LSD-trip. In elk geval… Shht is klaar om de wereld te veroveren.



Fornet Post-punk met een tegendraadse twist. Fornet flirt met krautinvloeden, etaleert gloeiende grooves en deinst niet terug voor messcherpe gitaren. Nu eens surfend op onverstoorbare rechttoe-rechtaanritmes, dan weer dobberend via ongeregelde
omwegen.



Support by Six Hands

Timing:

SIX HANDS    20:00

SHHT               20:50

HEISA              22:00

FORNET          23:10