Inschrijven

Inschrijven kan online http://inschrijvingen.jcdeklinker.be of aan de balie van JC De Klinker. We aanvaarden geen telefonische inschrijvingen.

 

Door in te schrijven, verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden. Deze vindt u in de pdf onderaan.

  • Betaling:  De factuur krijg je opgestuurd na de activiteit.
  • Annulering:  wij aanvaarden geen telefonische annulaties. Mail hiervoor naar info@jcdeklinker.be. Bij annulering worden het inschrijfgeld (gedeeltelijk) aangerekend. Bij annulering tot en met 30 kalenderdagen voor aanvang van je activiteit is de annulering kosteloos. Het inschrijfgeld wordt niet gefactureerd. Bij annulering tussen 29 en 7 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is de annulering niet kosteloos .De helft van het inschrijfgeld wordt gefactureerd wegens administratieve kosten. Bij annulering 6 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend wegens administratieve kosten.  
  • Algemene voorwaarden:  Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze algemene voorwaarden
  • Tegemoetkoming:
  1. Sociaal tarief: kinderen en jongeren uit een gezin met een beperkt inkomen, kunnen beroep doen op het sociaal tarief. Dit verminderd tarief wordt toegekend op advies van OCMW Aarschot of Buurtwerk Aarschot.  
  2. Fiscaal attest: Je kan de kosten voor de opvang van je kinderen onder 12 jaar inbrengen als vermindering van uw belastbaar inkomen.  
  3. Mutualiteit:  Sommige mutualiteiten betalen het inschrijvingsgeld gedeeltelijk terug. Je vraagt deze terugbetaling aan met een standaardformulier van je ziekenfonds. Meestal kan je dit via het internet downloaden. Je laat het formulier op het einde van het jaar ondertekenen in De Klinker en stuurt het op naar je ziekenfonds. Meer informatie en voorwaarden via de website van je mutualiteit.