Inschrijven

Inschrijven kan online https://reservaties.aarschot.be/Activiteiten.aspx of aan de balie van JC De Klinker. We aanvaarden geen telefonische inschrijvingen.

Tarieven:

Inwoner Aarschot: €6 / €1,2 (Uitpas kansentarief)

Niet-inwoner Aarschot: €9,75

Door in te schrijven, verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Deze vind je in de pdf onderaan.

  • Betaling:  De activiteiten worden direct afgerekend na het inschrijven via de betaalmodule. Alleen als de betaling ontvangen werd, is de inschrijving definitief. Is het bedrag te groot om in één keer te betalen? Indien je graag een afbetalingsplan wenst, kan je dit aanvragen door een mailje te sturen naar info@jcdeklinker.be.
  • Annulering:  wij aanvaarden geen telefonische annulaties. Voor een annulatie kan je mailen naar info@jcdeklinker.be. Bij annulering worden het inschrijfgeld (gedeeltelijk) aangerekend. Bij annulering tot en met 30 kalenderdagen voor aanvang van je activiteit is de annulering kosteloos. Het inschrijfgeld wordt niet gefactureerd. Bij annulering tussen 29 en 7 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is de annulering niet kosteloos .De helft van het inschrijfgeld wordt gefactureerd wegens administratieve kosten. Bij annulering 6 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend wegens administratieve kosten.  
  • Algemene voorwaarden:  Door in te schrijven verklaar je je akkoord met onze algemene voorwaarden
  • Tegemoetkoming:
  1. Kansentarief Uitpas : kinderen en jongeren uit een gezin met een beperkt inkomen, kunnen beroep doen op het kansentarief via de Uitpas. Dit verminderd tarief wordt toegekend op advies van OCMW Aarschot of Buurtwerk Aarschot.
  2. Fiscaal attest: Je kan de kosten voor de opvang van je kinderen onder 12 jaar inbrengen als vermindering van uw belastbaar inkomen. Dit attest is te downloaden via je account van zodra het beschikbaar is.
  3. Mutualiteit:  Sommige mutualiteiten betalen het inschrijvingsgeld gedeeltelijk terug. Je vraagt deze terugbetaling aan met een standaardformulier van je ziekenfonds. Het attest voor de mutualiteit kan je zelf downloaden via je account.