Goed om te weten

 • De Vakantieclub begint stipt om 09u00 en eindigt om 16u00. Er is opvang voorzien vanaf 07u30 tot 18u00.
 • Het is niet mogelijk om kinderen onder de middag op te halen. De Vakantieclub werkt steeds met volledige dagen. We doen dit om de ouders en kinderen een kwalitatief en volledig speelaanbod aan te bieden, zodat het dagschema en de spelplanning van de monitoren niet in de war wordt gestuurd. Kinderen die in de namiddag een afspraak hebben, kunnen zich ’s morgens niet aanmelden op de Vakantieclub.
 • Wie te laat is, kan zich helaas niet meer aanmelden. We doen dit zodat de monitoren hun spel niet hoeven te onderbreken voor degenen die te laat zijn. De activiteiten beginnen stipt om 09u00.
 • De kinderen die komen meespelen moeten zindelijk zijn.
 • Voorzie kledij die vuil mag worden en tegen een stootje kan. We spelen zoveel mogelijk en liefst buiten. Dit geldt ook voor schoeisel.
 • Tijdens de Paasvakantie en zomervakantie gaan we woensdag op uitstap, joepie! Hou goed in de gaten of je kind iets speciaal moet meenemen (bv. zwemkledij). Hou er rekening mee om kinderen eventueel te voorzien op regenweer.
 • Je geeft een lunch en een gezond 10- en 4-uurtje mee en een drinkbus. Water krijgen de kinderen van ons. De kinderen moeten hun brooddoos leegeten, geef dus niet te veel of te weinig boterhammen mee.
 • Vul de medische gegevens op je account correct in en update deze regelmatig. De monitoren houden hier rekening mee in hun spelvoorbereidingen.  
 • Parkeerbeleid – Vakantieclub: We begrijpen dat er aan Huis Verdonck weinig parkeermogelijkheden zijn. Toch willen we de ouders erop wijzen om zich correct te parkeren. Zo kan je op de baan (niet op het voet- of fietspad!) parkeren. Let er wel op dat je niet voor een oprit van één van onze buren staat of aan het zebrapad! Ook al zet je je kind snel even af en parkeer je fout voor enkele minuten; foutparkeerders worden beboet door politiezone Aarschot.
 • Hoe kan ik een activiteit annuleren van de Vakantieclub of de Grabbelpas en zijn hier kosten aan verbonden?

  Annuleren dient altijd via mail of aan de balie te gebeuren.

  Bij annulering tot en met 30 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is de annulering kosteloos. Het inschrijvingsgeld wordt niet gefactureerd.

  Bij annulering tussen 29 en 7 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is de annulering niet kosteloos. De helft van het inschrijvingsgeld wordt gefactureerd wegens administratieve kosten.

  Bij annulering 6 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend wegens administratieve kosten.