Op kamp in Aarschot

Beste kampeerders,

 

Allereerst: van harte welkom in Aarschot! We zijn blij dat jullie onze stad hebben uitgekozen om op weekend of kamp te komen. We hopen dat jullie hier een onvergetelijke tijd gaan beleven.

Omdat er vele verenigingen op kamp komen in Aarschot, heeft dit in het verleden soms voor problemen en overlast gezorgd voor buurtbewoners. Spelende kinderen, de mogelijkheid aanbieden om kampen te organiseren, ... moet mogelijk blijven in Aarschot. Om wat meer duidelijkheid te creëren zowel voor kampeerders, verhuurders en buurtbewoners werd er in samenspraak met Jeugdcentrum De Klinker een kampreglement opgesteld door de lokale politie. Met dit reglement wil het stadsbestuur jeugdbewegingen de kans geven om er een superfijn kamp van te maken, maar tevens de hinder voor de buurtbewoners te beperken.

Hieronder vind je de kampbrochure opgesteld om jullie wegwijs te maken in het nieuwe kampbeleid. We willen jullie enerzijds meedelen wie welke verantwoordelijkheid draagt en anderzijds willen we jullie wat praktische informatie en nuttige adressen meegeven.

Voor alle aanvragen voor nachtspelen en kampvuren, neem je contact op met evenementen@aarschot.be

Kom je niet op kamp maar ben je op tocht met je jeugdbeweging en zoek je een plek om een nacht te overnachten? Lees hier enkele nuttige tips: