Jeugdhuis

Over het jeugdhuis

In het jeugdhuis kan je terecht voor een frisse pint, een babbeltje, een leuke activiteit, een film en nog veel meer. Alles kan en mag! De vrijwilligers maken je met plezier wegwijs. Zin in een fuif? Een geweldig optreden? Of gewoon hangen met je vrienden? Jeugdhuis De Klinker is the place to be!

Elke woensdagnamiddag is het Wacko-woensdag. er wordt dan geen alcohol geserveerd. Je kan wel nog steeds frisdrank kopen of een bicky burger voor slechts €1. Er worden ook steeds verschillende activiteiten voorzien, hou dus zeker de instagrampagina van JC De Klinker in de gaten om te kijken welke activiteit er deze week wordt georganisseerd.

Iets organiseren?

Wil je een verjaardagsfeest, fuif of optreden organiseren? Laat ons jouw idee horen en ga aan de slag samen met ons bestuur. Het jeugdhuis staat hiermee volop achter het opendeurenbeleid: alle evenementen zijn steeds open voor iedereen. Je kan het jeugdhuis dus niet privé afhuren.

Neem contact op met ons bestuur, dan zitten we samen rond tafel en helpen jou met je evenement op poten te zetten. Hierbij nemen we een deel of zelfs de volledige financiële kosten voor onze rekening.

Praktische info: voor een verjaardagsfeest kan je bonnetjes kopen om uit te delen. Als je wil kan je zelfs een DJ laten draaien, een band laten spelen of decoratie ophangen! Check samen met ons bestuur wat allemaal kan.

Tapper worden?
Mee tappen?

Als jeugdhuis zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om samen het jeugdhuis draaiende te houden. Heb je zin om eens te komen tappen in het jeugdhuis? Geen probleem, je kan je zelf aanmelden via onze open shiften. Zo kies je zelf hoeveel en wanneer je wilt komen tappen! Om onze tappers te belonen hebben we ook een beloningssysteem op poten gezet.

Wil je graag wat extra engagement opnemen en vrijwilliger worden? Vraag gerust aan onze tappers hoe je vrijwilliger kan worden, zij verwijzen je graag door naar onze verantwoordelijke en leggen alvast uit waarom dat het beste idee ooit is!

Open jeugdhuis

Wil je met je vrienden tijdens de middag, na school of in de schoolvakanties afspreken op een chille plek? Kom gewoon wat hangen in ons ‘open jeugdhuis’.

Je kan er darten, je eigen muziek opzetten, je boterhammen opeten, kickeren, … Er zijn ook snacks uit de automaat verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Contact

De gemakkelijkste en snelste manier om ons te contacteren is door simpelweg langs te komen bij Jeugdhuis De Klinker en de tappers aan te spreken. Er zal steeds iemand aanwezig zijn die je verder kan helpen!

Facebookpagina (mét al onze activiteiten): https://www.facebook.com/JHDeKlinker
Instagrampagina (mét al onze activiteiten): jhdeklinker

Tel: 016 56 62 24 (jeugdcentrum)

E-mail: merlijn@jcdeklinker.be

Voorzitter: Ruben Brems & Cédric Tielemans & Silke Verlinde

 

Praktisch
Adres

Jeugdhuis De Klinker
Demervallei 14
3200 Aarschot

Openingsuren

Maandag 9u - 17u: Open jeugdhuis*
Dinsdag 9u - 17u: Open jeugdhuis*
Woensdag 9u - 17u00: Open jeugdhuis* en Wacko Woensdag: Jongerencafé
Vrijdag 21u00 - 02u00: Open jeugdhuis*
* Openingsuren kunnen soms verschillen wegens sluitingsdagen