Jeugdhuis

STUDEREN IN HET JEUGDHUIS

Momenteel kan je in het jeugdhuis studeren voor de examens op maandag tot en met vrijdag met de uitzondering van woensdag en met concerten. Zeker zijn of je kan komen studeren? Hou de instagram van JH de Klinker in de gaten, soms doen we een extra dagje open!

Wij voorzien: Wifi, elektriciteit, koffie & thee, frisdrank van het JH, een microgolf, balpennen en extra kladpapier en een aangename studie-omgeving.

Nu nog eventjes blokken en binnenkort een drankje in het JH, yes you can!

Over

Elke woensdag en eerste vrijdag van de maand kan je in het jeugdhuis terecht voor een frisse pint, een babbeltje, een leuke activiteit, een workshop, een film en nog veel meer. Alles kan en mag! De vrijwilligers maken je met plezier wegwijs. Zin in een fuif? Een geweldig optreden? Of gewoon hangen met je vrienden? Jeugdhuis De Klinker is the place to be!

De eerste en derde donderdag van de maand wordt het jeugdhuis open gehouden door de holebi-vereniging Mixed (www.mixedonline.be). Kom gerust af voor een babbeltje en een drankje!

Mee organiseren?

Wil je een verjaardagsfeest, fuif of optreden organiseren? Laat ons jouw idee horen en ga aan de slag samen met ons bestuur. Het jeugdhuis staat hiermee volop achter het opendeurenbeleid: alle evenementen zijn steeds open voor iedereen. Je kan het jeugdhuis dus niet privé afhuren.

Neem contact op met ons bestuur, dan zitten we samen rond tafel en helpen jou met je evenement op poten te zetten. Hierbij nemen we een deel of zelfs de volledige financiële kosten voor onze rekening.

Praktische info: voor een verjaardagsfeest kan je bonnetjes kopen om uit te delen. Als je wil kan je zelfs een DJ laten draaien, een band laten spelen of decoraties ophangen! Check samen met ons bestuur wat allemaal kan.

 
Tapper of lid worden?
Mee tappen?

Als jeugdhuis zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om samen het jeugdhuis draaiende te houden. Vraag gerust aan onze tappers hoe je vrijwilliger kan worden, zij helpen je graag verder naar onze verantwoordelijke.

Lid Worden?

Een lidkaart kost €5. Jouw voordelen:

Gratis halve liter op je verjaardag (kan ook later op het jaar). Voor de niet-alcoholdrinkers kan een halve liter frisdrank.
Eenmaal gratis gebruik van een repetitieruimte van het jeugdcentrum.
Gratis inkom op bepaalde optredens en fuiven.
Korting bij deelname jeugdhuisactiviteiten (jeugdhuizentocht, vrijwilligersweekend,…)

Lidkaarten zijn te koop aan de toog. Spreek gerust een van onze tappers aan!

 

Contact

De gemakkelijkste en snelste manier om ons te contacteren is door simpelweg langs te komen bij Jeugdhuis De Klinker en de tappers aan te spreken. Er zal steeds iemand aanwezig zijn die je verder kan helpen!

Facebookpagina (mét al onze activiteiten): https://www.facebook.com/JHDeKlinker
Instagrampagina (mét al onze activiteiten): jhdeklinker

Tel: 016 56 62 24 (jeugdcentrum)

E-mail: merlijn@jcdeklinker.be

 

Voorzitter: Jan Ferdinand

 

Praktisch
Adres

Jeugdhuis De Klinker
Demervallei 14
3200 Aarschot

Openingsuren

Woensdag 12u00 – 17u00: Wacko Woensdag: Jongerencafé
Donderdag 20u00 - 23u00 (Mixed Café, twee wekelijks)
Vrijdag 21u00 - 02u00 (Eerste vrijdag van de maand)
Zaterdag 19u - 02u00 (wanneer er een activiteit wordt georganiseerd)