Jeugdhuis

Over het jeugdhuis

Elke vrijdag kan je in het jeugdhuis terecht voor een frisse pint, een babbeltje, een leuke activiteit, een film en nog veel meer. Alles kan en mag! De vrijwilligers maken je met plezier wegwijs. Zin in een fuif? Een geweldig optreden? Of gewoon hangen met je vrienden? Jeugdhuis De Klinker is the place to be!

Elke woensdagnamiddag is het Wacko-woensdag. er wordt dan geen alcohol geserveerd. Je kan wel nog steeds frisdrank kopen of een bicky burger voor slechts €1. Er worden ook steeds verschillende activiteiten voorzien, hou dus zeker de instagram van JC De Klinker in de gaten om te kijken welke activiteit er deze week wordt georganisseerd.

De eerste en derde donderdag van de maand wordt het jeugdhuis open gehouden door de holebi-vereniging Mixed (www.mixedonline.be). Kom gerust af voor een babbeltje en een drankje!

Mee organiseren?

Wil je een verjaardagsfeest, fuif of optreden organiseren? Laat ons jouw idee horen en ga aan de slag samen met ons bestuur. Het jeugdhuis staat hiermee volop achter het opendeurenbeleid: alle evenementen zijn steeds open voor iedereen. Je kan het jeugdhuis dus niet privé afhuren.

Neem contact op met ons bestuur, dan zitten we samen rond tafel en helpen jou met je evenement op poten te zetten. Hierbij nemen we een deel of zelfs de volledige financiële kosten voor onze rekening.

Praktische info: voor een verjaardagsfeest kan je bonnetjes kopen om uit te delen. Als je wil kan je zelfs een DJ laten draaien, een band laten spelen of decoraties ophangen! Check samen met ons bestuur wat allemaal kan.

Tapper of lid worden?
Mee tappen?

Als jeugdhuis zijn we steeds op zoek naar gemotiveerde vrijwilligers om samen het jeugdhuis draaiende te houden. Vraag gerust aan onze tappers hoe je vrijwilliger kan worden, zij helpen je graag verder naar onze verantwoordelijke.

Open jeugdhuis

Wil je met je vrienden tijdens de middag, na school of in de schoolvakanties afspreken op een chille plek? Kom gewoon wat hangen in ons ‘open jeugdhuis’.

Je kan er darten, je eigen muziek opzetten, kickeren, … Er zijn ook drankjes en snacks uit de automaat verkrijgbaar voor democratische prijzen.

STUDEREN IN HET JEUGDHUIS

Tijdens de examenperiode kan je steeds komen studeren van maandag tot en met vrijdag, telkens van 9u - 17u, met de uitzondering van woensdag en met concerten. Zeker zijn of je kan komen studeren? Hou de instagram van JH de Klinker in de gaten, soms kunnen de uren wijzigen of doen we een extra dagje open!

Wij voorzien: Wifi, elektriciteit, koffie & thee, frisdrank (€1,2) van het JH, een microgolf, balpennen en extra kladpapier en een aangename studie-omgeving.

Contact

De gemakkelijkste en snelste manier om ons te contacteren is door simpelweg langs te komen bij Jeugdhuis De Klinker en de tappers aan te spreken. Er zal steeds iemand aanwezig zijn die je verder kan helpen!

Facebookpagina (mét al onze activiteiten): https://www.facebook.com/JHDeKlinker
Instagrampagina (mét al onze activiteiten): jhdeklinker

Tel: 016 56 62 24 (jeugdcentrum)

E-mail: merlijn@jcdeklinker.be

Voorzitter: Jan Ferdinand

 

Praktisch
Adres

Jeugdhuis De Klinker
Demervallei 14
3200 Aarschot

Openingsuren

Woensdag 12u00 – 17u00: Wacko Woensdag: Jongerencafé
Donderdag 20u00 - 23u00 (Mixed Café, twee wekelijks)
Vrijdag 21u00 - 02u00
Zaterdag 19u - 02u00 (wanneer er een activiteit wordt georganiseerd)

Open jeugdhuis: tijdens het schooljaar zijn we open van 12u tot 13u en van 15u tot 17u. In de vakanties zijn we elke dag open van 9u tot 17u