UPDATE CORONA

 

Vanaf 12 maart om 18u tot en met 19 april 2020, is het volledig gebouw van JC  De Klinker gesloten. Dit houdt in dat het Jeugdhuis, De Klinker Club, de repetitielokalen, de uitleendienst en onze balie gesloten blijven en dat alle activiteiten die gepland waren geannuleerd of verplaatst worden. 

 

  • Reservaties voor de uitleendienst en repetitielokalen worden automatisch geannuleerd.
  • Onze Plug-in lessenreeksen worden momenteel onderbroken. We proberen deze op een later moment te laten doorgaan. Meer info hierover volgt binnenkort.
  • Het Jeugdhuis blijf tijdens deze periode gesloten.
  • De activiteiten van de Grabbelpas en Vakantieclub tijdens de Paasvakantie gaan niet door. Er wordt gratis noodopvang tijdens aangeboden door Ferm Kinderopvang en JC De Klinker. Deze noodopvang is uitsluitend bedoeld voor kinderen van ouders die in cruciale sectoren werken en voor kinderen met een moeilijke thuissituatie. Meer info hierover krijgt u via de lagere scholen.
  • Alle concerten, fuiven en repetities in De Klinker Club worden geannuleerd. Voor de meeste concerten wordt er naar een nieuwe datum gezocht waarvoor aangekochte tickets geldig blijven. Indien u op de nieuwe datum niet aanwezig kunt zijn kunt u uw bestelling annuleren door te mailen naar info@jcdeklinker.be met vermelding van uw naam en het concert waarvoor u wenst te annuleren. Gelieve voor info rond externe producties de organisatie van het desbetreffende concert te contacteren.

Dit is een voorzorgsmaatregel van de stad Aarschot om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Wij hopen op uw begrip.  Meer info op www.aarschot.be.