A Melodic Rock Night With: FM

A Melodic Rock Night With: FM

A Melodic Rock Night With: FM

De Britse hardrockband FM maakte een veelbelovende start met het in 1986 verschenen debuutalbum ‘Indiscreet’. De band met de ritmetandem Merv Goldsworthy / Pete Jupp (beiden ex-Samson) en de broers Steve en Chris Overland (beiden ex-Wildlife) oogstte vooral in het Verenigd Koninkrijk flink wat succes. De melodische rockers toerden met grootheden zoals Meat Loaf, Tina Turner, Gary Moore, Status Quo en Bon Jovi. In 1995 gooide het vijftal de handdoek in de ring.

Een reünieconcert twaalf jaar later bleek de aanzet voor een nieuwe carrière met opnieuw mooie studioalbums zoals ‘Metropolis’ (2010) en ‘Rockville’ (2013). Dankzij tournees met onder meer Foreigner vestigde de band haar naam en uitstekende livereputatie ook in de rest van Europa. In maart 2018 verscheen het jongste album ‘Atomic Generation’.

Op 22 november kun je met eigen ogen aanschouwen dat FM nog altijd niet aan kracht heeft ingeboet!

Voorprogramma

Het voorprogramma wordt verzorgd door Nederlands lekkerste grooverock band BloYaTop. Dit gedreven drietal heeft 4 albums op haar naam staan en heeft de harten gewonnen van het publiek van menig poppodium . Zij namen onder andere de Effenaar, 013, de Melkweg, ParkCity Live, Nirwana Tuinfeest, Bospop en de Zwarte Cross onder handen.