Plug In Music

Afbeelding: 

Plug In Music

PLUG IN

'Plug In Music' omvat een gevarieerd aanbod aan muziekgerelateerde cursussen zoals zang, drum, bass, PA, ... voor jongeren van 12 tot 30 jaar.

Een cursus bestaat meestal uit een 10-delige reeks van één uur of een vijfdelige reeks van twee uur. Een minicursus van drie uur is ook mogelijk. Sommige cursussen individueel, andere  zijn in groep.

Je kan zowel in het voorjaar (februari-maart-april) als in het najaar (september-oktober-november) deelnemen aan onze cursussen. 

Folder aanbod voorjaar 2017

 

PLUG IN BOX

Benieuwd naar het aanbod? Kom een kijkje nemen op het toonmoment van de Plug In deelnemers. Meer info.

 

INSCHRIJVEN

JC De Klinkert werkt vanaf 2016 met een een softwaresysteem. Voor het inschrijven van cursussen dien je een account aan te maken. Inschrijven kan voortaan via deze link. Of kom gewoon langs tijdens onze openingsuren.

Bij het inschrijven verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Neem deze op voorhand door.

Na inschrijving krijg je een factuur opgestuurd. Met een lidkaart van De Klinker krijg je een korting.  De lidkaart is te koop voor €5 en wordt verkend in je deelnameprijs.

 

ANNULATIE

Bij annulatie worden er al dan niet kosten aangerekend.

  • Bij annulering tot en met 10 kalenderdagen voor aanvang van je activiteit is de annulering kosteloos. Het inschrijfgeld wordt niet gefactureerd.
  • Bij annulering tussen 9 en 5 dagen voor aanvang van de activiteit is de annulering niet kosteloos.  De helft van het inschrijfgeld wordt gefactureerd  wegens administratieve kosten
  • Bij annulering  4 dagen voor aanvang van de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend wegens administratieve kosten

De uitzonderingen en Algemene Voorwaarden kan u nalezen op onze website.


INPUT

Heb je voorstellen, wil je jouw idee kwijt? info@jcdeklinker.be

 

PARTNERS

Het educatieve aanbod van het jeugdcentrum wordt gerealiseerd dankzij de steun van de Stad Aarschot en de provincie Vlaams-Brabant.