Grabbelpas - vakantieclub

Afbeelding: 

Grabbelpas - vakantieclub

VAKANTIEAANBOD JC DE KLINKER

 

JC De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. We hebben verschillende werkingen waarin we een breed gamma aan activiteiten organiseren aangepast aan de leeftijd, interesses, … . Elke werking heeft een aparte locatie.

image

 

 

VAKANTIECLUB (speelpleinwerking voor 3-12 jaar)

 

Vakantieclub = samen met je vrienden een toffe vakantie beleven onder begeleiding van supertoffe monitoren.

Elke week kiezen we een thema uit waarmee we aan de slag gaan. Er is voor ieder wat wils: ravotten, spelen en knutselen in een weekthema gegoten. De sloebers en teens stellen tijdens het openingsmoment hun eigen dag samen. Zo kunnen kiezen ze tussen spel, atelier of vrij spel. Op en top vakantie dus!

In de zomervakantie gaan we elke woensdag op uitstap naar een domein, activiteit of speeltuin in de buurt.  

Meer informatie over de Vakantieclub.

 

 

GRABBELPAS (variatie aan activiteiten voor 6-12 jaar)

Grabbelpas biedt elke dag een andere activiteit aan: sport, een leuk spel, een crea-activiteit of een uitstap. Vanaf deze zomer starten alle Grabbelpas 6+ activiteiten in BLO Elzenhof en bieden we zowel een voor- als naopvang aan. 

Meer info over Grabbelpas

 

GRABBELPAS 11+ (variatie aan activiteiten voor  11 - 16 jaar)

Grabbelpas biedt elke dag een andere activiteit aan: sport, een leuk spel, een crea-activiteit of een uitstap. De locatie en de uren varieren van dag tot dag. Lees vooraf alle tips die in dit programmaboekje bij de activiteiten vermeld staan. Zo weet je waar de verzamelplaats is, hoe laat we vertrekken en wat je moet meebrengen.

Meer info over Grabbelpas.

 

 

PRAKTISCHE INFO

 

  • Data vakanties

 

Herfstvakantie: 2, 3 en 4 november: Vakantieclub, Grabbelpas 6+ en Grabbelpas 11+
Kerstvakantie: geen Grabbelpas en Vakantieclub, wel leuke activiteiten op het Winterfeest
Krokusvakantie: 27 febr - 3 maart: Vakantieclub, Grabbelpas 6+ en Grabbelpas 11+
Paasvakantie: 3 - 7 april en 10 -14 april: Vakantieclub, Grabbelpas 6+ en Grabbelpas 11+

Het programmaboekje voor de leeftijd van 3 - 12 jaar voor de paas -en krokusvakantie  kan je hier terugvinden

Het programmaboekje voor de leeftijd van 11 - 16 jaar voor deze herfstvakantie kan je hier terugvinden

  • Inschrijven

 

Vanaf  heden gebeuren de inschrijvingen via een nieuw online inschrijfsysteem. Een account kan je aanmaken  via http://inschrijvingen.jcdeklinker.be/

Inschrijven voor Grabbelpas & Vakantieclub voor krokus en pasen kan vanaf maandag 23 januari vanaf 17u. Dit kan online via http://inschrijvingen.jcdeklinker.be/ of ter plaatse aan de balie van JC De Klinker.

Bij het inschrijven verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze goed door.

 

  • Betaling en annulering

De factuur krijg je vanaf heden opgestuurd na de activiteit. Bij annulering worden er wel kosten aangerekend.  

ü  Bij annulering tot en met 60 kalenderdagen voor aanvang van je activiteit is de annulering kosteloos. Het inschrijfgeld wordt niet gefactureerd.

ü  Bij annulering tussen 59  en 14 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit is de annulering niet kosteloos.  De helft van het inschrijfgeld wordt gefactureerd  wegens administratieve kosten.

ü  Bij annulering 13 kalenderdagen voor aanvang van de activiteit wordt de volledige kostprijs aangerekend wegens administratieve kosten.

 

Zie ook  algemene voorwaarden.

 

  • Tegemoetkoming

ü  Fiscaal attest: Je kan de kosten voor de opvang van je kinderen onder 12 jaar inbrengen als vermindering van uw belastbaar inkomen.  

ü  Mutualiteit:  Sommige mutualiteiten betalen het inschrijvingsgeld gedeeltelijk terug. Je vraagt deze terugbetaling aan met een standaardformulier van je ziekenfonds. Meestal kan je deze via internet downloaden. Je laat deze ondertekenen in De Klinker en stuurt het op naar je ziekenfonds Meer informatie en voorwaarden via de website van je mutualiteit.

ü  Sociaal tarief: kinderen en jongeren uit een gezin met een beperkt inkomen, kunnen beroep doen op 'het sociaal tareif'. Dit verminderd tarief wordt toegekend op advies van OCMW Aarschot en Buurtwerk Aarschot.  

 

  • Inclusie

Tijdens de zomermaanden gaat de Vakantieclub enkele weken inclusief. Ook deze zomer zijn kinderen meteen beperking welkom om mee te spelen. Tijdens die volgende weken voorzien we extra monitoren om er op los te ravotten.

Heb je hierover vragen? Aarzel niet om ons te contacteren.

 

  • Goed om te weten

ü  Kledij: De Vakantieclub en Grabbelpas staat voor spelen, spelen en nog eens spelen. Voorzie kledij die vuil mag worden. 

ü  Medicatie: Medicatie kan enkel toegediend worden na schriftelijke toestemming van de ouders. In geen geval zal een monitor een pijnstiller of behandelende medicatie toedienen zonder toestemming.

ü  Foto’s: Tijdens de activiteiten worden er regelmatig foto’s getrokken van de kinderen.  Deze kan je achteraf bekijken op onze website of Facebookpagina. Wens je liever dat er geen foto’s van je kind(eren) genomen worden, geef ons dan op voorhand een seintje.

ü  Kinderen dienen zindelijk te zijn

ü  Eten en drinken: Gelieve steeds boterhammen en gezond vier uutje mee te nemen. Er worden geen drankjes meer verkocht in de Vakantieclub. Gelieve je kind een drinkbus water mee te geven. We bieden tijdens de pauzes water aan. Indien je op de Vakantieclub nog een drankkaart hebt, mag je die deze zomer opmaken.

ü  Voor informatie kan u terecht bij JC De Klinker tijdens de openingsuren op het nummer
016/56..62.24. Voor noodgevallen na 17u, kan u tot 18u terecht op het nummer van
de Vakantieclub 016/56.60.57

ü  Voor verdere afspraken zie ook algemene voorwaarden.