Archief

29.03

In het oerwoud ben je nooit alleen! Kom woensdag 29 maart met ons meespelen en dansen op de tonen van de jungle. Om 14.30u speelt "Reginald en de BosBeesten" de bladeren van het dak. Daarna zijn er nog een heleboel knotsgekke activiteiten.  Kook eens met een luipaard, trommel op de djembé, brul als een leeuw en er valt nog veel meer te beleven! Kom je verkleed als een dier, dan krijg je een leuke verrassing.

Waar: JC De Klinker

Deuren: 14u

Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene.

Tickets: 1 euro VVK / 3 euro aan de kassa

Speelstraat en Buurtfeest Overleg
26.03

Zin in een buurtfeest? Heb je altijd al eens een speelstraat willen organiseren? Of misschien wel allebei? Op zondagvoormiddag 26 maart om 10u kan je terecht in JC De Klinker voor antwoord op al je vragen; wat heeft de uitleendienst je te bieden, welke aanvragen moet je doen,…  Vanaf 2017 biedt de Stad Aarschot nog meer voordelen voor de buurten die aan de slag gaan met speelstraten! Of heb jij misschien een idee of suggestie? Kom af naar De Klinker en laat het ons weten! Zowel kinderen als volwassenen welkom.

23.03
A tribute to tributes in De Klinker Club met:
Flink 82
14.03

Try-Out Tuesdays! is ons maandelijks ‘free podium’-concept dat kansen biedt aan zowel jonge/beginnende bands als aan Klinker vrijwilligers die ervaring willen opdoen met licht -en geluidstechniek en het organiseren van evenementen.

- 20:00 Waste Valley

http://vi.be/wastevalley

- 21:00 Danny Blue And The Old Socks

http://vi.be/dannyblueandtheoldsocks

- 22:00 Schreber

http://vi.be/schreber

Doors 19:00

11.02

Rootstown & De Klinker nodigen jullie graag uit op de 1ste editie van One-Man-Band-fest.
Dit indoor festical wordt voor de 1ste maal georganiseerd en gaat meteen internationaal.

line-up: 
Ottoboy (NL)                     16u00-16u45

Vincent Slegers               (B)         17u15-18u00

10.02
FOUR YEAR STRONG (us)
03.02
CHELSEA GRIN (us)
A Chelsea Grin in soccer hooligan terminology is the act of cutting a rivals mouth with either a credit card or blade and then kicking them in the crotch so their mouth muscles split into a bloody grimace. Chelsea Grin, the band from Utah armed with THREE guitarists use a foundation of hardcore grit combined with death metal technicality and grind speed to produce as much aural harm as the back alley jaw split.
03.12
FLEDDY MELCULY
Over Fleddy Melculy kunnen we zeer kort zijn.
Wereld dominatie.
De buitenechtelijke zoon van Lars Ulrich en Lita Ford (eigenlijk Rars Ulrich en Rita Ford) werd na een confrontatie met de geest van Dimebag Darrell (van Pantela) begenadigd met buitenaardse talenten voor metal en hardcore-muziek met als opdracht de metalwereld definitief naar zijn hand te zetten.
Fleddy begint eerst in Vlaanderen.
Daarna de rest van de wereld.

Pagina's