Agenda

23.03
A tribute to tributes in De Klinker Club met:Flink 82
29.03
In het oerwoud ben je nooit alleen! Kom woensdag 29 maart met ons meespelen en dansen op de tonen van de jungle. Om 14.30u speelt "Reginald en de BosBeesten" de bladeren van het dak. Daarna zijn er nog een heleboel knotsgekke activiteiten.  Kook eens met een luipaard, trommel op de djembé, brul als een leeuw en er valt nog veel meer te beleven! Kom je verkleed als een dier, dan krijg je een leuke verrassing. Waar: JC De Klinker Deuren: 14u Kinderen dienen begeleid te worden door een volwassene. Tickets: 1 euro VVK / 3 euro aan de kassa
06.04
Cocaine Piss werd omschreven als een 'hoop glinsterende kots'; smerig en fascinerend tegelijkertijd. De vier Luikenaars maken noisey punk met goede lading fuzz om epileptische dansjes op te doen, en hun debuutalbum dat dit jaar uitkwam heet dan ook 'The Dancer'.
19.04
Op woensdag 19 april wordt Aarschot opnieuw omgetoverd tot een heus kinderparadijs. Kom spelen en springen op de Grote Markt, sporten in het Stadspark of ravotten in Meetshovenbos. Heb je zelf een leuk idee voor de Buitenspeeldag? Wij horen graag jouw mening! Spring even binnen op het Jeugdcentrum of mail je idee naar info@jcdeklinker.be .
14.05
Dag van de Droom is een kindercultuurfestival in Aarschot. Alles staat in teken van kinderdromen. Het afgelopen jaar verzamelden we heel wat kinderdromen. Vandaag trachten we enkelen van hen te reasliseren. Een dag vol workshops, straattheater, muziek, spel en veel meer in thema kinderdromen.  Een samenwerking van JC De Klinker, CC Gasthuis, Huis van het Kind en vele andere partners.
18.05
Doorleefde Brusselaars hebben hiphop gemaakt die luistert naar de naam STIKSTOF en ook zo smaakt. In het Nederlands houden Jazz , Omar-G , Rosko & Astrofisiks een vergrootglas voor hun leven, hun generatie, hun omgeving en bij voorkeur ook Brussel als microkosmos.